21.3.15

Cuba till Jamaica

Vi åkte tidigt från Trinidad till Havana. Där inhandlad vi det sista för våra Pesos. Vi drack daiquiris på Floridita, Hemingways favvobar. Vi hyrde ett rum svart, damen vi hyrde av var vän till de vi tänkt bo hos men de hade fullt. Så damen hyrde ut detta rum utan tillstånd. Breaking the law i Havana.



Churros


Floridita


Tidigt morgonen därpå blev vi hämtade av taxin. En gammal bil, chauffören fick inte igång bilen och frågade om vi kunde hjälpa till att få igång den genom att putta igång bilen. Så där stod vi, lutade mot gambilen tidigt en morgon i mörkret i Havana och började springa igång den. Lite charmigt.

Väl i Kingston så checkade vi in på vårt hostel, reggae hostel. Helt ok hostel. Ja folk röker på här, kommer man tyvärr inte undan. Dagen därpå åkte vi till Bob Marley Museumet. Vi hade hört både negativt och negativt om det. Vi blev iaf positivt överraskade. En kille som var med på guidade turen var ett stort Marley fan och han var som en unge på julafton. Fällde tom en tår. Han hade nog kunna stanna där hela dagen ja veckan.








Brand i Kingston. Tror den var anlagd.



I lördags tog vi vårt pick och pack och reste med buss till MoBay, Montego Bay.

Inga kommentarer: