14.3.15

Skräckens hus och 18 timmar i El Salvador

I Belize city bodde vi på ett skumt ställe. Ett lätt förfallet hus med skumt folk. På morgonen så satt en man vid frukosten. En amerikan som började förhöra oss om vår resa. Samt en skum tjej från Rumänien som berättade att hon blivit tagen av polisen när hon gick över gränsen i ett Sydamerikanskt land eftersom hon inte hade visum.

Mannen berättade sen sin livshistoria. Att han var alkoholist, just nu i drickande skede, att han sa hejdå till livet ungar och exfru i USA och flyttade till Belize och köpte det här huset. Han påösts sig ha en väldigt bra relation med ungarna, som han sett 3 gånger på 13 år, ex frun vad alkoholist och hans föräldrar hade också haft missbruksproblem. Nu skulle han till caye caulker med rumänskan och använda sin metalldetektor som han demonstrerade genom att ha den över Lines iPhone. Ja mkt skumt. Vi fick iaf äntligen lämna Belize city och anlände i El Salvador där vi var tvungna att vara en natt innan flyget till Cuba. Vi hade varit och mellanlandat på flygplatsen i San Salvador två gånger tidigare så det var på tiden att vi kom in i landet.

Vi hamnade på ett skumt ställe. Hotellet var ok men det låg mitt ute i ingenstans. Jag förstörde en stol och Vi matade hundarna så att de började morra på varandra.















Hotellet hade massa djur, apor, kossor och hästar som höll på att äta upp Line. Fin solnedgång iaf.

Inga kommentarer: